Партньорът на СОНИК СТАРТ – Община Драгоман разширява възможностите за сбъдване на мечти чрез спортни инициативи.

admin No Comment
Новини

ЗА ПЪРВА ГОДИНА ОБЩИНА ДРАГОМАН ЩЕ ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2021Г.“, ОРГАНИЗИРАН ОТ „НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ“ В ПАРТНЬОРСТВО С НСОРБ.

 

Уважаеми жители и гости на Община Драгоман, каним Ви да се включите в Националния конкурс „Нестле за живей активно! 2021г.“, организиран от „Нестле България“ в партньорство с НСОРБ и подкрепата на Министерство на младежта и спорта. Община Драгоман за първи път ще вземе участие в него, като целта му е да мотивира българските граждани и гости на страната да бъдат по-активни и да се хранят по-балансирано в ежедневието си през цялата година.

За целта Община Драгоман е подготвила три пешеходни маршрута, по които всеки един желаещ да участва може да премине в рамките между 16.09.2021г. и 26.09.2021г., както следва:

 

  • Маршрут № 1 – от Площад „Разширението“ – паркинг „Център за влажни зони“ до връх „Петровски кръст“ – Чепън планина.
  • Маршрут № 2 – от центъра на с. Начево, община Драгоман до Неделишки манастир „Св. Атанасий Велики“;
  • Маршрут № 3 – от центъра на с. Несла, община Драгоман до новоизградената църква „Св. Св. Ап. Петър и Павел“ в с. Несла.
  •  Маршрутите са отбелязани в Маршрутните карти, които виждате, като същите са разлепени на всяка една начална точка на съответния маршрут.Преминете по поне един от трите пешеходни маршрути, в рамките на горе-упоменатите дати, изпратете имейл със снимки от Вашата вълнуваща разходка на имейл адрес: b_bogdanovadr@abv.bg и ще получите като подарък рекламен материал от Община Драгоман.

 

„ПОДОБРИ СВОЯ РЕКОРД! ХОДИ И БЪДИ АКТИВЕН“

Последни публикации

Социални мрежи