„ЛЮБОВНА ПРИКАЗКА“

admin No Comment
Новини

Влюбени в креативното изразяване и неподражаемите емоции, социалните услуги на СОНИК СТАРТ в Карлово организират конкурс, в който Вашата фантазия ще се преплете със силата на любовта! Темата на конкурса е „Най-оригиналното обяснение в любов“ и всички смели, запалени души са добре дошли да споделят своите разсъждения за тази загадъчна сила.

Ако се чудите какво представлява „най-оригиналното обяснение в любов“, то вярваме, че отговорът можете да откриете само Вие! Размишлявайте за своята уникална перспектива върху чувството и се въвлечете във великолепна мозайка от нежност, безброй противоречия и безумна еуфория.

Вашето обяснение трябва да бъде във вид на писмо отправено към вашия любим под формата на поезия или свободен текст.  Позволете си да се разграничите от обикновеното и да разкажете своята уникална история за любовта, да представите Вашето собствено възприятие за това тайнствено и мощно чувство.

За да участвате в конкурса, трябва да ни изпратите Вашата творба на имейл адрес karlovo1@sonikstart.eu до 10.02.2024 година.

Моля, добавете име, възраст и данни за контакт към творбата си.

Страхотни награди очакват най-интересните обяснения в любов!